Автор
Христина Кирилова

Ето това е пробив: Фенове молят първата българска порноактриса да си продаде бельото

От кандидат-кметица на Момин проход до порнозвезда - горе-долу това е историята на Диана Габровска, която се превърна в първата еротична актриса, след като не успя да пробие в политиката. И ако някога твърдеше, че компроматите, които изтекоха с нея в мрежата, са ѝ провалили живота, то днес сигурно е на различно мнение, защото тя не само няма нищо против светът да я види гола, но и да печели пари от това.

View post on Instagram
 

Първият филм за възрастни с участието на Диана Габровска вече е факт, а съвсем скоро ще излезе и вторият, издаде самата тя. Нещо повече - оказа се, че похотливата дама е натрупала и стабилна маса от фенове, които са готови да дадат мило и драго да притежават бельото ѝ от първата лента. Затова тя обмисля дали да не го продаде на търг. И трябва да признаем - добро бизнес решение.

За момента не е ясно каква ще бъде началната цена, от която ще започне наддаването, тъй като самата Диана не е решила каква да бъде. Едно обаче е сигурно - надпреварата ще бъде голяма. Категорична е, че няма да дари спечелените пари за благотворителна кауза, все пак не би било много етично.

View post on Instagram
 

Изглежда, че Габровска се чувства повече от добре в ролята си на порноактриса и дори се говори, че може би ще бъде номинирана за порно Оскар.

Четете още: Еха, каква красавица: Чакалов от "Игри на волята" показа гаджето (снимки)