Автор
Весела Георгиева

Марешка Бардем избухна: За моите 26 г. съм видяла неща, които жени на 40 не са преживели

Плеймейтката Марешка Бардем призна, че новият й годеник не е първа младост.

"Годините нямат никакво значение. Сгодена съм с истински мъж, мога да го кажа", призна Марешка по повод написаното от някои медии за мъжа до нея, пише "Телеграф".

„Добре, че са написали "чичко", за да се привлече внимание на дребни души с негативизъм. Аз да не съм тийнейджър, че мъжът до мен да не е чичко.

"На 26 години, за разлика от моя набор 96, съм видяла неща, които жени за свои 40 не са преживели. Годините нямат никакво значение. Сгодена съм с истински мъж, мога да го кажа. А чичко, лелка, дядко, баба и т.н. са епитети, които използват повърхностни хора с липса на речник, уважение и опит в живота“, избухна Бардем и така защити човека, когото е избрала за свой спътник.

Марешка Бардем е родена е на 13 февруари 1996 г. във Варна в чеченско семейство. Когато е на 15 г. се омъжва, а на 18 г. ражда сина си Амир. Става трета подгласничка на еротичния конкурс "Мис Плеймейт" през 2017-а, а година по-късно печели и титлата "Секссимвол на годината". През 2019 г. е избрана за "Знаменитост на годината". През същата година участва в риалити формата "Игри на волята", припомня "България Днес".