Автор
Антония Дамянова

Как се дегизираха родни и световни знаменитости за Хелоуин (Снимки и Видео)

Хелоуин не е празник с традиции у нас, но вече повече от 20 години се отбелязва и по нашите земи. Най-върлите му фенове са тийнейджърите и децата, за които си е истинско забавление да сложат маска на любим герой.

И тази година родните ни знаменитости, подобно на колегите си по света, също не останаха длъжни на най-страшния празник. Много от тях се маскираха като повече или по-малко ужасяващи създания и споделиха с феновете си в социалните мрежи своите интересни и, признаваме, оригинални дегизировки.

Панче Димитриев

View post on Instagram
 

Да започнем с атрактивния носител на наградата Trendsetter на годината в категория Мъж за 2018-та, който съчетава изявите си на инфлуенсър и моден гуру с бялата престилка. Преди всичко Панче Димитриев е ортопед-травматолог хирург, но е известен и като един от най-добре облечените мъже в България, който по време на пандемията привлича огромен брой последователи в интернет, възхищаващи се на смелите му модни съчетания и безупречни стил и външност. Такъв той демонстрира и навръх Хелоуин, когато бе домакин на изложба картини на изумителния художник Тони Тодоров. На кадрите от събитието, съвпадащо с празника, се вижда и артистичната визия, на която той е заложил.

Мария Бакалова

Българската сензация Мария Бакалова блесна с образа на Лолита. За визията си тя не подмина и класическите червени очила във формата на сърца от едноименния филм на Стенли Кубрик. Фотосите са от парти, видимо вдъхновено от творчеството на великия режисьор и най-вече от лентата му "Широко затворени очи", в която героят на Том Круз попада в оргия, организирана от хора с маски.

Анита Димитрова

View post on Instagram
 

С избора си на визия за Хелоуин половинката на комика Димитър Рачков насочи вниманието към един наболял проблем, свързан с домашното насилие срещу жените. "Happy Halloween! П.с. Този костюм е вдъхновен от заглавията в пресата последните 3 години!", гласи постът на Анита към кадрите ѝ в Инстаграм.

Нина Добрев

View post on Instagram
 

Друга популярна българка, която и тази година не пропусна да стресне феновете си, е Нина Добрев. Звездата от „Дневниците на вампира“ се показа в доста зловеща маска. "Опитах да съм секси този път", пише тя с ирония към поста си.

Азис

View post on Instagram
 


В не толкова зловеща роля влезе краля на фолка Азис. Той нажежи страстите в мрежата с дегизировката на гладиатор.

Дани Петканов

View post on Instagram
 


По по-различен и закачлив начин обаче Хелоуин отбеляза Дани Петканов, който навръх празника сподели видео, на което той и синът му се вихрят под звуците на... чалга.

Ким Кардашиян

View post on Instagram
 

Американската риалити звезда този път привлече вниманието на последователите си не само към себе си, но и към децата си. С очарователните кадри, които тя сподели, разтопи сърцата на феновете си. На тях наследниците ѝ са облечени като четири икони на хип-хоп музиката - певиците Алия и Шаде, рапърите Снууп Дог и Ийзи-И.

Самата Ким пък влезе в синята кожа на сексапилната жълтоока Мистик от комиксите "X-Men", която умее да се трансформира във всякакви човешки и нечовешки същества.

View post on Instagram
 

Марая Кери

View post on Instagram
 

Певицата възбуди мъжката аудитория с дегизировката си на секси вещица. За хелоунската си визия Кери заложи на черен кожен гащеризон с дълбоко деколте, а вместо метла, яхна велоергометър.

Дейвид Бекъм

View post on Instagram
 

Дейвид Бекъм е не само мъж мечта, но и истински герой. За това намекна навръх Хелоуин съпругата на английската футболна звезда - Виктория Бекъм, която публикува сладко видео в социалната мрежа. На него любимият ѝ дегустира от сготвената от него празнична вкусотия. "Когато се приберете у дома за вечерята на Мистър Инкредибъл", се фука Вики.

Никол Шерцингер

View post on Instagram
 

Както винаги, Шерцингер се появи в социалната мрежа отново омайващо прелестна и изкусителна. Тя нагорещи страстите с визия на мъртва красавица в духа на празника, известен като Деня на мъртвите, който целият латиноамерикански свят отбелязва на 1 и 2 ноември.

Ел Макферсън

С пост в социалната мрежа журналистът и моден анализатор Любомир Стойков обърна внимание към още една световна знаменитост - Ел Макферсън, но причината за това бе българската дизайнерка Невена Кутюр. Именно с неин тоалет австралийската красавица се появи на партито в замъка на граф Дракула, организирано от Илън Мъск.

Четете още: Как празнуват Хелоуин по света