Автор
Ева Григорова

Eл Макферсън се появи в рокля на бг дизайнерка на хелоуинския бал на Илон Мъск (снимки)

Супермоделът Ел Макферсън се премени като ледената кралица за пътуване до Трансилвания, Румъния.

58-годишната австралийка качи фотоси в Instagram, за да покаже визията, която бе подбрала за специалното хелоуин парти “Балът на Дракула“, организирано от милиардера Илон Мъск.

Ел изглеждаше невероятно в изящна рокля на българската дизайнерка Невена Николова, известна по цял свят със своя бранд Nevena Couture.

View post on Instagram
 

Моделката сложи цели два цитата към публикацията си, които гласяха: “В живота има тъмнина и светлина, а ти си една от светлините, светлината на всички светлини." от Брам Стокър и „Във всичко има пукнатина. Така влиза светлината." от Леонард Коен.



На фотосите Ел позира с новата си половинка - тексаския музикант Дойл Брамхол II. “Нещата вече стават сериозни в двойката, която е обиколила света заедно”, съобщи австралийското списание New Idea. Източник пък каза пред изданието: “Ел и Дойл се познават от известно време, но приятелството им наскоро стана романтично.“

“Той я боготвори и много я подкрепя и в работата ѝ в уелнес пространството.“

Дойл, който е най-известен със сътрудничеството си с Ерик Клептън и Роджър Уотърс, преди това се срещаше с Рене Зелуегър в продължение на седем години, преди двамата да се разделят през 2019 г.

View post on Instagram
 


Миналия месец китаристът сподели снимка в Instagram, на която той и Макферсън се гледат с любов един друг зад кулисите на концерта на Клептън в Швейцария.

Десет месеца по-рано Ел потвърди раздялата си с бившия британски лекар Андрю Уейкфийлд, който е активист в “анти-вакс” движението.