Автор
Ива Петрова

Сиена Милър: Чувствах се провалена, защото на 30 нямах мъж и 3 деца

Сиена Милър призна, че въпреки звездната си кариера и милионите в банковата си сметка години наред се е чувствала като провален човек, защото до 30-а си годишнина не е била омъжена и майка на три деца.

“Усещах голямо напрежение в този период от живота си. Връзките ми не бяха успешни, а аз израстнах с идеята, че до 30 ще имам семейство с три деца”, споделя актрисата в интервю за британския Vogue, чиято декемврийска корица краси.

"Бях посветила най-хубавите си години на човек, който се оказа толкова самовлюбен. Пропилях ги тези години и чак след това осъзнах колко е важно времето за една жена", болезнено искрена е Сиена Милър в интервюто си за изданието. Откровението ѝ предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Потребителите предположиха, че визираният от красавицата мъж е известният ѝ колега Джъд Лоу, с когото Милър излиза години наред и който ѝ изневери с бавачката на децата си.

View post on Instagram
 

Към настоящия момент 43-годишната Сиена излиза с 15 години по-младия от нея Оли Грийн.

"Има женомразство, дълбоко вкоренено в мъжете на моята възраст и в по-възрастните от мен, което не виждам в по-младото поколение".

View post on Instagram