Автор
Весела Георгиева

Шенай, бившата половинка на Орхан Мурад, не прилича на себе си - ето го резултатът след 7 пластични операции

Красивата бивша половинка на Орхан Мурад – Шенай, си съсипа лицето със серия от корекции. Блондинката буквално е неразпознаваема и няма нищо общо с предишния си вид. Тя сама сподели свои снимки след интервенцията и написа, че благодари на известен турски лекар, пише Lupa.

Шенай си е направила така модерния лифтинг в зоната около очите „котешки очи”. Добавила е хиалурон в устните и си е оформила високи мъжки скули. Корекциите на бившата госпожа Мурад не са никак успешни, макар тя самата да се харесва, коментират в социалните мрежи.

„Леле, кой е този травестит? А беше хубава жена.. Ужас е! Защо си го е причинила?”, гласят някои от коментарите.

49-годишната Шенай явно е решила да лекува любовната мъка по Орхан с пластични операции.

Шенай е пипнала и носа си, като за него е платила поне 7000-8000 в евро. Устните са и` стрували около 2000 евро, скулите също горе-долу толкова. Новата й визия включва увеличаване на бюста със силиконови импланти, както и имплант в брадичката, като на Даниел Петканов. Седмата операция на майката на Сузанита е липосукция на корема. Общата сума на корекциите възлиза на около 40 000 лева, пише още Lupa.

„Преди пет години имах рак на лявата гърда. Предвид напрежението в последната година, следя здравето си и ходя редовно на лекари. В момента чакам резултати и се надявам всичко да бъде наред. Операциите бяха планирани. Не исках да пътувам няколко пъти, реших да отделя повече време. Увеличих бюста си. Чувствам се добре в кожата си. Новият ми мъж Ханс беше с мен", коментира наскоро Шенай.

„Ханс е чудесен! Беше плътно до мен през цялото време. Животът ми се промени коренно и слава Богу, към добро. Сега не се впускам лудо в любовта, старая се да изживявам всеки миг”, хвали се бившата на Мурад. От няколко месеца насам тя живее с любимия си зад граница.

„Всяко лице има своите характерни черти, особености и различия. Изтеглените котешки очи невинаги допринасят за подобряване на външния ви вид, дори напротив. Постигнатият резултат е постоянен и затова трябва да се подходи с особено внимание, особено когато става дума за преходни модни тенденции.", коментират специалисти за медията.