Светлана Гущерова реши да се похвали в социалните мрежи със семейния автопарк, "строен" в двора на къщата им.

Сред возилата на бившата плеймейтка и мъжа ѝ се открояват поръчков джип "Мерцедес Майбах", който струва около 600 000 лева, две лимузини отново от немския автомобилен гигант, всяка от които струва 500 000 лева, и "скромен" по-стар "Майбах" за 200 бона. Общата стойност на автомобилите е 1,8 млн. лева, но това е цената без таксите за возилата и регистрационните табели, с които сумата надхвърля 2 млн. лева, пишат от "Уикенд".

"Защо са им толкова коли?! Хората няма какво да ядат, а те се чудят как да проявят разточителство. Пир по време на чума!", гласи един от коментарите под публикацията на Светлана.

Преди около две седмици съпругът на известната бивша плеймейтка катастрофира в София и смаза своя "Майбах". Блондинката побърза да отрече информацията, като заяви, че не е имало инцидент и дори публикува снимки на семейния автопарк, за да докаже, че колите им са непокътнати.

"Ще задоволя любопитството на онези с развинтеното въображение, които притесниха семейството ми и близките ми. Ето ги всички коли - непокътнати и здрави. Няма катастрофи, няма щети за десетки хиляди левове", категорична е г-жа Гущерова.

Според СДВР обаче катастрофа има. Произшествието с лимузината, шофирана лично от Християн Гущеров, се е случило привечер, на пресечката на столичния бул "Братя Бъкстон“ с ул. "Мастор Миленко Радомирец“. Милионерски син блъснал с лимузината си автобус, твърдят очевидци.