Корекциите по лицето на някогашната Мис България Антония Петрова спокойно могат да бъдат окачествени като „отмъщението на пластичния хирург", пише "Уиекенд".

"Как мъжът ѝ не я скастри и да спре да се загрозява?! Когато спечели конкурса "Мис България” през 2009 г. беше красавица в сравнение със сега. Много е страшна и не знам защо близките ѝ не я посъветват да се огледа и да спре да се обезобразява” – коментират потребители в социалните мрежи. Според тях Петрова буквално се е обезобразила с интервенциите, на които се е подложила.

View post on Instagram
 


Антония е първата ни миска, която спечели конкурса, имайки силикон в бюста. След нея стана нормално титлата да печелят тунинговани красавици. Дълги години Тоца имаше само имплантите в гърдите си, но след раждането на първия си син Благовест, когото нарича Бест, започна с посещенията при пластичния си хирург, които явно стават все по-чести.

"Устните ѝ, особено горната, приличат на набръчкани стафиди, а и с леки "кратери” между гънките. Абе, откъдето и да го погледнеш, положението е страшно. Тя няма 40 години, а изглежда като леля на една Шакира, например, която е на 45. Ноздрите ѝ имат форма на петоъгълна призма”, коментират из мрежата.

View post on Instagram