Автор
Ива Петрова

Нели: Антоанет Пепе прави сина ми щастлив!

В интервю за вестник "Уикенд" легендарната гимнастичка и телевизионна водеща Нели Атанасова заяви, че не просто харесва приятелката на сина си Антоанет Пепе, а направо се възхищава на инфлуенсърката. Бившата водеща на "Огледа" и "Туистър" е доволна, че майката на три деца прави Иво много щастлив.

"Тя е една прекрасна млада жена, която прави сина ми изключително щастлив и на която се възхищавам. Има смелостта да търси щастието и да се бори за него", категорична е Атанасова, която хич не се притеснява, че снахата е многодетна майка, при това по-голяма със седем години от Иво. "Самата аз съм по-голяма от мъжа ми и ето ни вече 14 години си живеем живота щастливо. Ети се справя повече от добре с живота си", хвали я Нели.

View post on Instagram
 


Засега Пепе и Каримански не са съобщили на Атанасова и нейния мъж Александър Сано дали планират сватба и общ наследник, но Нели е категорична, че каквото и решение да вземат младите, те ще ги подкрепят. Актьорът и гимнастичката са щастливи, че заради Пепе са се сдобили с три внучета и куче, но се чувстват достатъчно млади и енергични, за да гледат и още.

Иво в момента се занимава с музика и композира, като до месец се очаква да издаде първият си албум, съобщи още майка му, видя Hotnews.bg.

View post on Instagram