Автор
Весела Георгиева

Чарлз Трети бил напълно заблуден: когато се запознал с Меган, тя му заприличала на сестрата на Кейт, сметнал я за "очарователна"

Британският крал Чарлз III нямал представа, че снаха му Меган Маркъл е със смесена кръв и е наполовина афроамериканка, когато я е срещнал за първи път, твърди нова книга.

View post on Instagram
 

В биографията на новия монарх се твърди, че Хари е запознал бъдещата си жена с баща си, преди двойката да обяви публично връзката си през 2016 г. Тогава Чарлз сметнал Меган за "напълно очарователна" и "абсолютно възхитителна".

View post on Instagram
 

Според Кристофър Андерсен, който е автор на книгата „Кралят: Животът на Чарлз III“, негово величество открил у Маркъл прилики с Пипа Мидълтън, по-малката сестра на принцесата на Кейт Мидълтън.

View post on Instagram
 

В началото сегашният крал не разбрал, че Меган е от смесена раса, а тази информация достигнала до него по-късно.

Преди време източник на "The Telegraph" сподели, че крал Чарлз Трети виждал голяма искрица надежда, след като общувал с Хари и Меган. "Нещата остават по този начин - кралят обича и двете си деца. През последните 16 дни и повече, имаше огромни лъчове надежда. По отношение на бъдещето, има надежда за обединение", посочва източникът в края на септември.