Автор
Весела Георгиева

Абсолютна излагация: Кейт Мос се появи неадекватна на важно събитие

Кейт Мос се появи на церемония по награждаване на списание Wall Street Journal и шокира всички присъстващи. 48-годишният супермодел връчи на творческия директор на Saint Laurent - Антъни Вакарело, титлата "Моден новатор за 2022 г." .

И въпреки че изглеждаше зашеметяващо, облечена в полупрозрачен сет в наситено тютюнев цвят, Мос впечатли всички не с визията си, а с поведението си. Тя изглеждала супер неадекватно, разтреперана и се държала за трибуната, заваляйки думите.

View post on Instagram
 

"Добър вечер, дами и господа", казва Мос, поглеждайки телефона си. "Антъни и аз работим заедно от години", продължава моделът, правейки множество паузи на неподходящи места. Явно речта я е затруднила сериозно.

"Още откакто започна работа в "Сен Лоран", успях да разпозная инстинкта му за мода. И - исках да бъда част от това", казва по-късно Мос.

"За мен е чест да бъда част от семейството на Saint Laurent и да бъда негов приятел".

"Дами и господа, за мен е чест да връча на Антъни Вакарело - наградата "Иноватор на годината", казва с апломб Кейт, бъркайки названието на отличието.

Потребителите на социалните мрежи са притеснени от странното поведение на кралицата на модния подиум. И изразяват своята загриженост в коментарите.

View post on Instagram
 

"Тя явно е дрогирана", твърди потребител на Twitter, на което друг отговаря: "И аз така мисля, но не искам да правя предположения или обвинения", пише "Дарик".

"Оттук усещам как сърцето ѝ щеше да изскочи гърдите", отбеляза друг. Засега липсва коментар от представителите на Мос, въпреки че от Рage Six са помолили за такъв.