Автор
Христина Кирилова

Без нито една пластична операция: Ето коя е новата "Мис България"

Вече знаем името на "Мис България" 2022! Конкурсът за най-красива жена в страната беше проведен снощи и след оспорвана надпревара между 17 хубавици, стана ясно коя е новата носителка на короната.

Името ѝ е Александра Кръстева и е на 20 г. от София. Красавицата, каквото е и изискването на конкурса, е без нито една пластична операция, а ние стискаме палци това да остане така и занапред. Тя сподели в интервю за "На кафе" тази сутрин, че не желае да бъде поредният клонинг и иска да запази своята идентичност.

View post on Instagram
 

Александра сподели, че има диплома за професионален гримьор, но в момента не упражнява този занаят. Тя беше избрана на бляскав конкурс, който се проведе във вечерта на 10 ноември. Александра е от София и е висока 1,75 м. По време на надпреварата тя успя да победи други 16 претендентки. В първия кръг състезателките преминаха през подиума с коктейлни облекла на български дизайнерски бранд, а във втория бяха по бански. Между дефилетата им имаше и музикални изпълнения, включително и на народната певица Янка Рупкина.

Четете още: Ексклузивно: Златка е бременна?