Автор
Ива Петрова

Фики мечтаел да стане кечист (Видео)

Фики Стораро направи скандално признание, което срази всички. Музикантът разкри нещо, което до този момент никога не се бе осмелявал да направи пред широката публика.

По време на последното си участие в Студентски град певецът отговори на няколко въпроса, зададени му от влогърката Стела Павлова от "Къщата на инфлуенсърите" и разкри вълнуваща тайна.

View post on Instagram
 

Оказа се, че детската мечта на сина на Тони Стораро била свързана с нещо, което е доста далеч от музиката. Тогава още невръстният Фики бленувал да стане кечист.

"Моята детска мечта беше да съм кечист. Много хора от моя набор знаят за какво говоря, беше популярно. Даваха по телевизията кеч след едно много известно шоу и карах баба ми да ме събужда, защото заспивах преди да е започнало. Много ме кефеше това шоу, бях запален. Но пък музиката ми е била първата любов и си остава така. Радвам се, че с много труд и усилия успях да постигна моите цели", разказва той.

"Успях да си вдъхна повече увереност след един конкурс в музикалното училище. Дойде известен диригент от Англия и ме избра да бъда един от гласовете на световната хорова академия. Оттогава си повярвах и успях да се развия на професионалната сцена", допълва с гордост Фики.

Четете още: Галена призна за голям кошмар в 'Гласът на България'