Автор
Теодор Муховски

Защо числото 23 е ангелско и какво означава

Ангелското число 23 е създадено от атрибутите и енергиите на цифрите 2 и 3. Двойката дава взаимно вибрации на баланс и двойственост (дуализъм), сътрудничество и дипломация, доверие и надежда, постигане на по-високи цели, ваша съдба и духовна мисия.

Номер три от своя страна дава енергията на развитие и растеж, радост и оптимизъм, себеизразяване, подкрепа и помощ, творчество, сбъдва желания и привлича мечти. Всичко това прави комбинацията от цифрите 2 и 3, създаваща ангелското число 23, резонираща с енергиите на харизмата, комуникацията, двойствеността и общителността. Числото 23 може да се свърже и с вибрациите на ангелското число 5 (2+3=5).



23 носи послание, което ви призовава да започнете да използвате своите естествени таланти, умения и креативност, за да донесете радост и щастие в живота на другите, както и в своя собствен. Бъдете винаги честни, когато общувате с хората около вас, не крийте нищо, не се разправяйте. Вашата честност и съвети при провеждането на разговори, особено по важни теми, винаги ще бъдат оценени и добре приети. С искреност и добри съвети и други добри дела се опитвайте да помагате на другите в ежедневието. Това, което давате на Вселената всеки ден, се връща при вас, така че поддържайте положителна нагласа и оптимистичен поглед върху нещата и това ще направи живота ви винаги пълен с хармония и баланс.



Цифрата 23 трябва да бъде знак, за да знаете, че ангелите ви помагат да поддържате вярата и доверието си в енергиите на Вселената. Продължавайте да работите всеки ден, за да сбъднете мечтите си и използвайте закона на привличането, за да постигнете най-високите си цели и да изпълните желанията и стремежите си. Ако някога изпитвате съмнения, помолете вашите ангели за подкрепа и посочете посоката, в която трябва да следвате. Не се съмнявайте, че можете да поискате помощ по всяко време. Ангелите са винаги с вас, дори понякога да забравяте за това.



Число 23 също има за цел да напомня, че ангелите са винаги на разположение, ако имате нужда от подкрепа или помощ - просто трябва да се помолите. Не забравяйте, че не е нужно да правите всичко сами.

Четете още: 3 прикрити зодии, от които няма да чуете „Обичам те“