Автор
Ева Григорова

Не можете да ѝ дадете годините - Алла Пугачова младее (СНИМКА)

Феновете на руската естрадна прима Алла Пугачова са във възторг от нейната визия. 73-годишната руска певица пребивава в Израел, а изглежда това се отразява благоприятно на нейната фигура и визия. В Instagram тя показа снимки, на които изглежда поне 20 години по-млада! Освен, че изглежда страхотно, Пугачова е променила и стила си на обличане. Тя е с доста по-модерни дрехи и свежа кожа.

73-годишната естрадна певица показва, че не иска да остарява и да се предава, а в душата си все още е млада и красива жена. Последователите ѝ пък подкрепят певицата по всякакъв възможен начин, разбирайки нейното желание.

Затова Алла смело споделя своите снимки, на които се появява без грим и в спокойна домашна обстановка.

View post on Instagram
 


На най-харесваната снимка от феновете Алла е в карирана риза в цвят лавандула и светли дънки. Не носи никакъв грим освен червило. Примата е кръстосала крака, седнала удобно в кресло и поднася свежи цветя към лицето си.

Певицата изглежда щастлива. Почитателите ѝ предполагат, че любовта на близките ѝ помага в това.

View post on Instagram
 


„Алочка директно цъфти! Ето какво прави любовта с човека“, „Красива жена, която годините не отнемат“, „Борбата с възрастта завърши с победата на Алла“, „Примадона отдавна е надделяла над времето“, „Безупречна и нежна Алла Борисовна “, „Заслужаваш да си щастлива и красива“, пишат интернет потребители под публикацията.



Четете още: