Автор
Христина Кирилова

Райна затвори устите на всички: Ето кой ѝ плаща скъпите екскурзии

Райна винаги е била страстен любител на пътешествията и от няколко години насам посвещава повече време да обикаля света, отколкото на музикалната си кариера. Изглежда, че красавицата е решила да "бере плодовете" на дългогодишния си труд на сцената и да си даде заслужен отдих. По много пъти в годината и на какви ли не екзотични места.

View post on Instagram
 

Инстаграм профилът ѝ прелива от приказни гледки и снимки, на които позира пред забележителности или просто на красив пейзаж, намиращ се на стотици или хиляди километри от България. Но вероятно знаете, че да кръстосваш света постоянно и да отскачаш до родината, единствено за да подредиш куфара си отново, не е никак евтино. Ето защо, провокиран от многото кадри от екскурзии, фен на Райна индиректно ѝ зададе въпроса кой плаща за разходките ѝ по земното кълбо.

View post on Instagram
 

Певицата очевидно се е жегнала от коментара и отсече, че "САМА мога да си го позволя, не ми са нужни подаръци, не обичам подаръци". С тези думи Райна успя да затвори устите на всички, които живееха с впечатлението, че красавицата си е намерила богат мъж, който да ѝ осигурява пътешествията.

Четете още: Момичета, Лефтеров от "Игри на волята" призна: свободен е