Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, постигате целите си. Козирози, наслаждавайте се на малките удоволствия

Възможни са конфликтни ситуации, така че е важно да се държите под контрол. Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате подаръци, да правите комплименти.

Овен – Изпитвате емоционалната нужда да се откроявате от другите, да демонстрирате талантите си, да флиртувате, да се забавлявате и да се радвате на любовните си отношения. Възползвайте се от днешния ден, за да се срещнете или да се запознаете с нови хора, да пътувате или да излезете да се забавлявате.

Телец – Добре би било да сте сред повече хора, да има динамика около вас. Дори и в уединението няма да бъдете откъснати от света: комуникацията ще се измести към виртуалното пространство, а животът в него ще бъде не по-малко интензивен, отколкото в реалността.

Близнаци – Не се противете на промените, които могат да бъдат много положителни. По-добре е да се оставите да бъдете повлечени от събитията. Ще успеете да бъдете като магнит, който ще привлече най-доброто в живота ви.


Рак – Днес може да не сте в особено добро настроение или да сте обременени от някакви финансови или здравословни проблеми, за които не можете да намерите решения. От друга страна, важна професионална работа може да погълне енергията ви и да ви накара да се почувствате някак в капан на задълженията.

Лъв – До края денят е много продуктивен и можете да прехвърлите голямо количество работа или задачи. От друга страна, може да има повече напрежение в отношенията с приятел или партньор, но е по-вероятно това да е временно.

Дева – Ще разрешите проблеми, които ви безпокояха и ще успеете да постигнете целите си. Ще бъдете много чувствени и ще се чувствате много желани. Очакват ви изненади, радости и много емоционални срещи.


Везни – Възможно е да се изправите пред непредвидена ситуация. Не позволявайте на никой да влияе на решенията ви, но се старайте да бъдете тактични в отношенията си. Не губете излишна енергия, опитайте се да се отпуснете и да си почивате добре.

Скорпион – Не чакайте възможностите да завалят върху вас от небето, ключът към успеха ще бъде да действате и да се опитвате да създадете правилните обстоятелства, за да постигнете вашите цели. Вслушвайте се в интуицията си.

Стрелец – Най-накрая ще успеете да уредите личен проблем, който ви притеснява и по този начин ще можете да се съсредоточите върху настоящето и да правите нови планове. Планетите ви дават защита, като ви изпращат положителна енергия и положителни събития.


Козирог – Днешните условия са благоприятни, така че използвайте ги максимално. Ако искате животът да ви се усмихва повече, трябва да сте по-малко взискателни към себе си и да се научите да се наслаждавате на малките удоволствия, които всеки ден ви предлага.

Водолей – По-голямата част от деня ви ще бъде ангажирана с настоящите задачи и проблеми. На работното място трябва да се организирате и да свършите възможно най-бързо поставените задачи, за да ви остане лично време.

Риби – Плановете ви за деня могат да се променят неочаквано в движение, така че не си струва да планирате нищо важно, но приемайте спокойно всичко, което животът ви предлага - следвайте хода на събитията.