Автор
Ева Григорова

Подкастът на Меган Маркъл тотално се срина, май не си заслужаваше милионите …

Spotify подкастът Archetypes на Меган Маркъл, който в момента се излъчва на платформата за стрийминг, отбеляза драматичен спад в класациите за подкасти в САЩ, въпреки че запази първото място седмици по-рано.

Според Mirror UK, подкастът на херцогинята на Съсекс, който по-рано заемаше първо място в американските подкаст класации на Spotify, в момента държи номер 22. В интернет дори се появиха обвинения към стрийминг гиганта за манипулиране на собствената му класация. Голяма част от феновете на платформата са на мнение, че няма как Archetypes да е задминал утвърдени с годините подкасти, като този на Джо Роган например.

View post on Instagram
 

Спадът е значителен, като се има предвид, че Меган все още има епизоди, излизащи всяка седмица във вторник, но изглежда, че интересът към нейното шоу вече се колебае. Подкастът Archetypes стартира в Spotify през август тази година като част от сделката на Меган и принц Хари със Spotify за 18 милиона паунда.

Голяма част от слушателите на подкаста на Меган изразиха критика към това, че той звучи прекалено режисиран, а тя чете от предварително написан сценарий, при това с назидателен тон. Кралският коментатор и биограф Анджела Левин дори разкри, че Маркъл “очевидно не интервюира много“ от гостите си. “Смята се, че тя дори не е интервюирала съпругата на канадския премиер“, каза Левин пред Sky News.

View post on Instagram
 


Тази седмица пък стана ясно, че режисьорът на проекта на херцозите на Съсекс за Netflix е напуснал документалната поредица. Когато дуото за първи път започна да работи по шоуто, те си партнираха с режисьора Гарет Брадли, но не след дълго в процеса започнали да назряват проблеми.

"Гарет искаше Хари и Меган да снимат у дома, а на тях не им беше удобно да правят това. Имаше няколко неприятни моменти между тях и Гарет напусна проекта", разкри източник свързан с шоуто. “Собствената продуцентска компания на Хари и Меган засне възможно най-много кадри, преди Лиз Гарбъс (настоящата режисьорка) да бъде наета.“

View post on Instagram
 

Втори източник отбеляза, че промяната е и причината херцозите на Съсекс да бъдат видени с два различни филмови екипа през последните няколко месеца. По-рано стана ясно, че Хари и Меган са имали проблеми и с настоящата режисьорка Гарбъс, тъй като след смъртта на кралица Елизабет II те искали да редактират из основи вече заснетия материал.