Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, декември ви носи романтика и по-добро финансово състояние

Скъпи Лъвове, най-мъдрият начин да подходите към този донякъде сложен месец е да се поставите в позиция на „слушане“ и наблюдение, като избягвате да вземате импулсивни решения или да правите прибързани заключения.

Квадратурите на Меркурий с Юпитер и Нептун през първата десетдневка на декември ще повлияят не винаги положително върху умствените ви процеси и начина ви на общуване. Планетите могат да намалят вашата рационалност и да ви направят по-безкомпромисни и мнителни. Ако хората около вас не желаят да ви разберат, разговорите могат да бъдат напрегнати и да избухвате неочаквано.

Има вероятност да възникне разногласие с началството, така че не вземайте решение импулсивно. Прибързаните избори, прекалено деликатните и сложни разговори и комуникации могат да се окажат непродуктивни, особено в първите десет дни на месеца, когато прибързаността може да изиграе странни номера.

Избягвайте конфликтите доколкото е възможно до края на месеца. Възможно е, когато преглеждате целите си, да не сте били реалисти за това, което може да реализирате сега. Бъдете търпеливи с емоционалния си партньор и се опитайте да не поставяте себе си и своите интереси на първо място. Ако се окажете в повратна точка от живота си, помислете добре какво и накъде да поемете.

Личните отношения ще се развиват добре, но няма да е възможно напълно да избегнете критичните моменти. Старите оплаквания могат да бъдат причина за нови разногласия. За да намалите напрежението, първо направете компромис. Вашият партньор ще оцени вашата щедрост и ще ви отвърне със същото в бъдеще.

Края на месеца много проблеми ще бъдат решени като по чудо без много усилия. Лъвовете ще укрепят допълнително финансовото си състояние и ще се справят с натрупаната работа. Звездите обещават романтично приключение или съдбовна среща, не за всички, но за мнозина.