Автор
Ева Григорова

Азис си призна на какъв език говори

Азис е човек, който вече няма нужда от допълнителна реклама. Каквото и да пусне в социалните мрежи, певецът се радва на хиляди гледания и коментари.

Васил не е от изпълнителите, които се отличават със скромност, а дори напротив. Певецът често се фука с постиженията си в социалните мрежи, като по този начин със сигурност предизвиква гняв у недоброжелателите със самохвалството си. Този път фолк изпълнителят се изфука с милиони гледания на своите сторите в Instagram и гордо заяви, че неговите участия нямат нужда от реклама, тъй като местата се продават светкавично, предаде Телеграф.

View post on Instagram
 

"Моите концерти нямат нужда от предварителна реклама. Местата са разпродадени час след обявяването. И без това места няма! Защо да става излишна паника.?! И без друго половината желаещи остават отвън...“, отговоря Азис на въпрос на свои фен в социалната мрежа.

View post on Instagram
 


На запитване на друг свой почитател, който се интересува колко човека гледат сторитата му в Instagram, звездата отговаря лаконично: "Често удрят милион“. Най-интересната част от изповедта на Азис е тази, в която той заявява, че не знае що е ромски език и няма да запише песен на този език. "Такъв език аз не знам. Знам цигански. Поне по мое време така му викаха“, добавя гордо Азис.

Четете още: Азис призна нещо впечатляващо за майка си. Изпълнителят разчувства феновете си с тези думи