Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, бъдете готови за романтични приключения

Скъпи Стрелци, през първата половина на декември трябва да обуздаете огнените си пориви. Напрежението и огненият ви темперамент само ще утежнят обстановката. Не обръщайте внимание на клюките, защото много от информацията ще бъде невярна.

Във всеки конфликт търсете компромисно решение, дори и да не сте напълно доволни от изхода от ситуацията. В края на месеца избягвайте рисковани проекти и екстремни събития.
Импулсивните Стрелци през декември ще проявят максимално характера си. Те ще бъдат спонтанни, свободни и готови да се впуснат в романтични и всякакви други приключения. Ще имат нужда обаче от търпение и способност да поемат отговорност повече от всякога.

Що се отнася до финансите, хороскопът препоръчва да действате разумно. През целия декември се съсредоточете основно върху себе си и своето здравословно състояние. Ако страдате от настинка или грип, особено в първите дни на този месец, не го подценявайте и посетете лекар.

Влиянието на ретроградния Марс в дома на партньорството и брака продължава и може да се изрази във факта, че отново ще има спорове и разногласия на чувствителни теми с партньора ви. Възможна е намеса на роднини в семейния ви живот, което също води до напрежение.

Повишената енергия и импулсивните емоции могат да развалят отношенията с любимия човек. За да подобрите ситуацията, поинтересувайте се от желанията на партньора си и организирайте приятна изненада.

Вложете енергията си в неща, които ще помогнат не само на вас, но и на вашите близки. През втората половина на месеца ще имате възможност да се отклоните от рутината си и да преживеете нещо ново. Ще си върнете вкусът към живота. Свободните Стрелци да внимават на кого дават сърцето си.