Автор
Ива Петрова

Джулиана Гани подсказа името на втория си син (Видео)

Броени дни след като Джулиана Гани разкри пред последователите си в Инстаграм коя ще бъде първата буква в името на втората ѝ рожба, тя сподели видео, на което е написала три имена с въросителна след всяко едно от тях.

View post on Instagram
 

"Първата буква на бебето ще бъде на майка ми", разкри тогава огнената моделка, която се очаква да роди син след няколко седмици. Родителката на блондинката пък се казва Екатерина, а на галено я наричат Катя.

Трите имена, изписани върху клипчето, са Калоян, Крис и Константин, от което разбираме, че мама Джулиана е заложила на галеното име на майка си и провокира феновете си да познаят как ще се казва бебето, ориентирайки се по трите жокера.

"Нашата приказка продължава. Показваме ви специални моменти от нашия Baby Shower, на който издадохме, че нашето момче ще носи име с буквата К. Любопитно ми е какви са вашите предположения. Жокерът е, че името измисли.... Давид. Както повелява традицията, получихме много мили пожелания и подаръци, които също ще ви покажем...", гласи част от поста на силиконката към видеото.

Джулиана Гани вече има едно момче, което е плод на любовта ѝ с вече бившия ѝ съпруг - фитнесинструктора и бизнесмен Илиан Найденов, с когото вече е разделена. Детето се казва Давид и първата буква в името му е тази на майка му - Джулиана.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка: Да работя в офис? Да не съм роб?