Автор
Ева Григорова

На Брад Пит му писна от забежки, иска още деца!

Брад Пит е променен мъж, след като се откри новата любов на живота си - Инес де Рамон.

Атрактивната двойка се запознала чрез общ приятел, а двамата се виждали тайно от очите и ушите на медиите в продължение на няколко месеца. Източник близък до актьора дори сподели пред OK! Magazine, че той вероятно вече е готов да пренесе новата си връзка на следващото ниво.

View post on Instagram
 

58-годишният Пит и 30-годишната де Рамон не се нуждели от много, за да бъдат щастливи, тъй като двамата просто “се наслаждават на компанията си“, сподели още източникът. Той допълни, че двамата са на едно и също интелектуално ниво, което доста радвало актьора.

“Тя е умна, забавна, жизнена и добър събеседник“, отбеляза още неназованият приятел на Пит, отбелязвайки, че двамата ги свързва още любовта им към изкуството и архитектурата и никога не им липсват теми за разговор. "Няма абсолютно нищо претенциозно в нея. Тя също е земна и елегантна." - заключи той.

Най-важното е, че Пит се чувства сигурен с новата дама на сърцето си, която му помага да лавира между техните отношения и холивудския му начин на живот.

“Тя е в тон с всички емоции, през които актьорите трябва да преминат за една роля“, обясни близък човек за де Рамон, която наскоро обяви развода си със звездата от “Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Двамата сключиха брак през 2019 г.

View post on Instagram
 


Дори най-близките приятели на Пит започнали да забелязват нов блясък на щастие в очите на актьора от “Боен клуб”.

“Той е уморен от връзките и краткосрочните забежки, които не водят до никъде. Сега той говори за успокояване и може би за още деца – и всичко това е заради Инес и възможностите, които тя отвори за него“, разказва друг близък на актьора.

Пит има шест деца от бившата си съпруга Анджелина Джоли - близнаците Вивиен и Нокс, 14, Шайло, 16, Захара, 17, Пакс, 19 и Мадокс, 21 г.

View post on Instagram