Лили Иванова се превръща в пъзел. Легендата на българската естрада ще радва мало и голямо с образа си от три пъзела, всеки един от които съставен от 1000 части.

Портретите на голямата ни изпълнителка са дело на художниците Васил Горанов (2015 г. и 2021 г.) и Дончо Дончев (2020 г.), пъзелите, в които те ще бъдат превъплътени, излизат в лимитирана колекция, съобщават от екипа на певицата.

View post on Instagram
 

Пъзелите са производство на испанската марка Educa.

"За първи път в България се създава такава колекция, посветена на личност от музиката и културата. Чрез внимателно подбрани картини, част от личната колекция на Лили Иванова, искаме да Ви потопим в нейния свят на емоции, музика и любов! Създавайки този продукт, всички ние изпитахме огромно вълнение, сега го предаваме и на Вас", коментират от MBG Toys.

Колекцията ще бъде предложена за продажба за първи път на концерта на Лили Иванова, на 4 декември в зала "Арена София", билетите за който вече са разпродадени.

Огромният интерес към предстоящия концерт, е наложил пускането на билети и в секторите зад сцената, където местата са с не особено добра видимост.

View post on Instagram
 

Четете още: Какво означават необичайните черни маски, с които се появяват футболистите на Мондиал '22 (Снимки)