Автор
Весела Георгиева

Петя Дикова отряза половинката си Илиян?

Петя Дикова е щастлива жена. Има страхотен мъж, който я обожава и публично го признава честичко, както и две прекрасни момчета - Александър и Илиян-младши. Но изобщо не мисли за сватба и подпис в гражданското, пише "Марица".

„За мен този въпрос изобщо не стои на дневен ред!”, казвала е чаровната брюнетка.

Половинката й - Илиян, имал желание с Петя да се вземат официално, но се говори, че тя порязала мераците му още в зародиш. Двамата много пъти били обсъждали този въпрос, но тя поддържала мнението, че може да урочасат любовта си, ако минат под венчило.

View post on Instagram
 

След майчинството Петя се завърна в тв ефира като лице на предаването „Тази неделя” по Би Ти Ви. Водещата казва, че телевизията е много важна за нея, но вече е пренаредила приоритетите си и кариерата е на заден план, а семейството е на първо място. Усмихнатата брюнетка не спира да хвали мъжа си и да изтъква достойнствата му, пише още "Марица".

„Не познавам по-начетен кавалер от моя! Истински рицар в това материално време! Моят партньор е поет. За какво повече мога да мечтая?!”, доволна е дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков.

View post on Instagram
 

Писателят също не пести комплименти и обича да хвали половинката си.

„През последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, създаде и разви национална кампания за репродуктивното здраве, засне няколко филма и написа книга. И всичко това, докато е най-добрата майка и муза! Гледам я отново на екрана, свети високо, по-хубава от всякога! Моето момиче!”, изказвал се е поетът по адрес на жена си.