Автор
Ева Григорова

Обявиха Диана Димитрова за българската Амбър Хърд! Има ли нещо вярно?

В последните дни българската светска сцена се тресе от скандалните разкрития на актрисата Диана Димитрова, която публикува пост, в който твърди, че е била пребита на снимачната площадка на сериала “Откраднат живот”.

Скоро след това плъзнаха и слуховете, че побоят е дело на актьора Юлиан Вергов, а в свое интервю Димитрова индиректно потвърди, че става въпрос именно за него. Междувременно обаче станаха ясни други щрихи от заплетената ситуация, която някои определят като близки до сценария на филма “Фатално привличане”, а други дори нарекоха Димитрова “Българската Амбър Хърд”.

„Оказва се, че този случай е доста известен в гилдията и почти няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по темата обаче, правят изричната уговорка, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко прибързано към името на Юлиан Вергов да бъде автоматично прикачен етикета „бияч на беззащитни жени”, пише „Уикенд”. В материала на вестника се твърди още, че Димитрова и Вергов за пренесли отношенията си от екрана в реалния живот и са имали мимолетна връзка. Актрисата хлътнала сериозно по своя колега, който пък нямал сериозни намерения към нея. Така Димитрова започва да му прави намеци пред целия екип на сериала, че той е гей. "Юли, ти май вече нямаш интерес към жени. То за теб отдавна се говори, че си минал на другия бряг. Май ще излезе вярно”, казва му веднъж тя пред всички.

View post on Instagram
 


„Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще създаде семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със съпругата си, с която бе разделен. Диана, обаче, се ядоса и се свърза с нея. Разказа ѝ за авантюрата си с него и я помоли да ги остави да се насладят на отношенията си. След този случай Вергов беше бесен и дори искаше да преустанови работата си в „Откраднат живот”, за да не я вижда”, разказва пред седмичникът човек от екипа.

Това, което обаче кара Вергов да посегне на Димитрова е нейното отношения към дъщеря му Алина. По това време момичето е на 15 г., а Димитрова се опитва да го накара да се върне при нея чрез детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва ѝ, че иска да се грижи за нея и тя трябва да положи усилия да убеди баща си, че тя е любовта на живота му. Подарява на Алина свои дрехи и бижута. Вергов побеснява от факта, че Диана въвлича дъщеря му в техните отношения и дори я заплашва, че ще извади ограничителна заповед срещу нея.

View post on Instagram
 


Според източници на седмичника до самият побой се стига след като Димитрова прави сексуални внушения по адрес на непълнолетното тогава момиче. "Какво каза? Ти си луда, бе, боклук такъв! Не смей да доближаваш детето ми! Ще те убия! Ще те размажа" и връхлита върху Димитрова, нанасяйки ѝ жестоки удари с юмруци. На момента хора от екипа скачат в опит да го озаптят, но Юлиан е като побеснял, целият зачервен от гняв и не спира да я налага. Според очевидците на свадата, тя също не му е останала длъжна и го е ударила няколко пъти, като го одрасква с ноктите си по лицето така, че бузата му е разкървавена.

След като успяват да ги разтърват, Юлиан Вергов разказва пред колегите си, че Диана му е прошепнала: "С теб не се получи, но не заставай между мен и Али. Ако поискам, ще я имам и нея!".

View post on Instagram
 


В своето интервю пред Светослав Иванов Димитрова разказа друга версия на случилото се, като според нея на инцидента не са присъствали други хора, а тя и човекът, който я е пребил са били насаме. Димитрова не обясни и какво е предизвикало неговата агресия. Засега Юлиан Вергов не е коментирал случая.

Към момента официално изявление от страна на Юлиан Вергов все още няма, а това, което актрисата сподели в телевизионно интервю, е уклончиво и неясно. Споделяме информация, известна до момента, но се надяваме, че съвсем скоро ще има конкретни сведения от двете страни по случая.