Автор
Весела Георгиева

Саня Борисова се състезава с "Мис Силикон" за най-секси българка?

Актрисата Саня Борисова ще премери сексапил с носителката на титлата „Мис Силикон“ - Михаела Стоичкова, става ясно от онлайн анкета.

Двете дами са част от класация - за най-секси дами у нас. А фактът, че попадат в една категория, породи коментари в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

„Според анкета, която направихме в нашата фейсбук страница, на въпрос “Коя е най-сексапилната българска актриса?“, 85% от участвалите са отговорили Саня Борисова. По този начин тя категорично попадна в крайното гласуване“, обясняват пред „Телеграф“ организаторите на наградите. И добавят, че „в края на краищата всичко е въпрос на вкус“.

„Не намирам Борисова за сексапилна, тя повече прилича на леля ми“, казва с усмивка силиконката пред "Телеграф". Според нея, актрисата е хубавица, но това в никакъв случай не означава, че в нея имало какъвто и да е сексапил.

View post on Instagram
 

„Изненадах се, че съм включена точно в тази категория, тъй като моята инвестиция никога не е била в посока сексапил, а съм залагала на развитието на други мои качества в професионална посока“, обясни актрисата за медията.

Освен Борисова и Стоичкова до финалната фаза на гласуването са достигнали попфолк певицата Андреа и плеймейтката Жанета Осипова.