Автор
Ива Петрова

Явор Дачков атакува Диана Димитрова заради обвиненията ѝ срещу Юлиан Вергов в побой. Тя отвърна на удара

Преди броени дни актрисата Диана Димитрова взриви интернет с разкритието, че преди няколко години е станала жертва на физическо насилие от страна на колега. Скоро след това станя ясно, че въпросният колега, чието име първоначално тя не сподели, е Юлиан Вергов. Не закъсняха и реакциите, в това число и мненията на известни личности в публичното пространство личности.

Вчера журналистът направи остър коментар, който успя дълбоко да засегнe Димитрова. В него той я нарича "слаба актриса", която е трябвало да бъде доволна, че се е разминала леко.

Диана Димитрова реагира мигновено на негативната оценка от страна на Дачков. Публикуваме думите ѝ, с които тя отговори на нападктие, отправени от журналиста към нея:

"Ето, това вече е истинско въображение! Впечатлена съм! Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност. Малко факти. ''Слабата'' актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015 г. Прилагам линк за да доразвиете въображението си, въпреки, че то май таван няма.

Но... къде съм тръгнала с моето скромно постижение, след като обиждате номинирания за Оскар - Тео Ушев... Излязох от дори неверифицирания ви профил, защото ми замириса на едни лагери, които избиха, като мухи интелектуалците в България.

П.С. Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници...".

Четете още: Обявиха Диана Димитрова за българската Амбър Хърд! Има ли нещо вярно?