Автор
Теодор Муховски

Ревнив обожател забрани на силиконова красавица да се разсъблича (Снимки)

Ревниво гадже е забранило на актрисата и притежателка на титлата "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева да се фотографира по бельо, разбра HotArena.

Хубавицата стана част от фотографска сесия за календара "Мис Силикон", в който са включени победителките в състезанието. Прави впечатление обаче, че всички те са по оскъдно бельо, като единствено Чернева позира по дантелена блуза с дълги ръкави.

View post on Instagram
 

Бюст

Според клюките това се дължи на категоричната забрана да се включва, в каквито и да било фотсесии или рекламни клипове по дамско бельо или дори по бански. Миската се питаше как да се измъкне от ситуацията, тъй като договорът ѝ с "Пейджънт" не ѝ дава възможност да откаже снимките, но в същото време не желаеше да си причинява излишни проблеми, затова прие участие с ясното условие да прикрие силиконовите си гърди.

Духовно

Ще припомним, че Анна-Мария се разделя с дългогодишния си любим Теди Хитлер и скоро след това среща любовта в лицето на нов мъжага. Откакто е с него, хубавицата коренно е променила поведението си, споделят приятелите ѝ. Както пише в. "Телеграф", преди няколко месеца тя дори е преминала курс за духовно израстване и развитие.

View post on Instagram
 


По това време самата Анна-Мария разказва пред в. "Телеграф", че ѝ се иска да работи и да се разгърне по-професионално като актриса и да загърби живота на модел. Същевременно календарът на "Мис Силикон" стана факт, а момичетата дори публикуваха пет специални номера, които ще предоставят чрез томбола на петима от най-верните си почитатели, придружен с автограф и целувка.

Четете още: Новият величествен провал: Съсипаха Меган и Хари от подигравки