Автор
Ива Петрова

Разделени ли: Асен Блатечки и Диляна Попова още делят един покрив?

Една от най-обичаните звездни двойки у нас все още е неразделна напук на твърденията, че всичко вече е в миналото. Говори се, че Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да делят един покрив.

Това твърдят пред "Галерия" близки до моделката с уточнението, че споделянето на едно жилище съвсем не означава, че са заедно, а само, че съжителстват.

View post on Instagram
 


Самият актьор наскоро призна, че има нова жена до себе си, но явно мистериозната дама няма нищо против избраникът ѝ да живее с бившата си изгора, от която има 8-годишен син.

View post on Instagram
 

Най-вероятно именно малкият Борил е причината актьорът и моделката да се търпят - само и само детето им да бъде до двамата си родители. Запознати със ситуацията обаче отбелязват, че този факт съвсем не пречи на Блатечки да прекарва нощите с новата си тръпка.

"Личният ми живот е идеален. Не съм сам", заяви той пред Петя Дикова. В интернет се появиха снимки на лошото момче на родното кино, на които е със силно тунингована брюнетка. Блатечки обаче поясни в телевизионното си интервю, че това не е гаджето му.

View post on Instagram
 


Известно е още, че Диляна в момента излиза с богатия ресторантьор Лъчезар Захариев, но ако вярваме на думите на анонимните източници, явно двамата още не са заедно.

Четете още: Наградиха Софи Маринова в Дубай със световно отличие (снимки)