Автор
Теодор Муховски

Как да скъсаш безболезнено с някого според неговата зодия

Разделите не са приятно нещо, но понякога са единственият изход от заплетената ситуация. Често пъти се стига до крайности, които не винаги завършват добре. Скандалите и обидите не са никак приятни, затова ако решите да скъсате с някого, сега ще ви кажем как би реагирал спрямо зодията си.

Овен

Овенът обича да флиртува дори когато е във връзка. Той винаги се ослушва за нови възможности, защото не обича да остава на сухо. Ако искате да се разделите с него, тактиката е да престанете да му обръщате внимание. Това ще го отблъсне и вероятно пръв ще сложи край на връзката.
Ако все пак се престрашите да направите тази крачка, той ще ви засипе с обиди и обвинения, на които трябва да издържите. След това ще му мине и може дори да си останете приятели.

Телец

Телците предпочитат да са с хора, здраво стъпили на земята. Ако иска да задържи някого до себе си, Телецът е доста упорит.
Ако искате да късате с него, трябва да сте болезнено искрени и честни и да му обясните причините за това ваше решение. Когато разбере, че искате да се разделяте, може да остане равнодушен, но вътрешно ще го е яд. Тогава той няма да чуе докрай всичките ви доводи.

Близнаци

Непостоянството е присъщо за тази зодия. Затова често пъти връзките им се разпадат. Но от друга страна те се адаптират лесно и бързо към хората. Могат да общуват с когото поискат.
Ако решите да късате с тях, не чакайте напрежението да ескалира, а го направете веднага. Те ще ви разберат и ще приемат решението ви без скандали и драми.



Рак

Раците обичат да се грижат за своя партньор. Те са много емоционални и чувствителни.
Ако решите да се разделите с тази зодия, Раците или ще започнат да плачат, или ще мълчат. Най-вероятно, защото ще се чувстват виновни за това.

Лъв

Лъвът се раздава, когато е в сериозна връзка. Когато сте с такъв човек, трябва постоянно да го изненадвате с нещо ново и различно.
Ако обаче решите, че той не ви допада и искате да се разделите с него, не давайте на заден ход. Дръжте се на ниво и не променяйте мнението си. Защото той ще започне да ви убеждава как прибързвате и ще се опита да ви подчини. С една дума: трудно ще ви пусне да си тръгнете.

Дева

Девата обича да доставя удоволствие на партньора си по всякакви начини. Тя няма никакви задръжки.
Ако обаче решите да скъсате с нея, очаквайте жестоки критики и обвинения. Тя ще изброи всичките ви лоши черти и ще ви изкара виновни. Затова внимателно подбирайте думите си.



Везни

Романтичните Везни обичат да омайват другите със своя чар. Всеки може да има връзка с тази зодия - те са открити и приятелски настроени. Често пъти обичат да флиртуват дори когато имат връзка.
Когато решите да се разделяте с тях, не отстъпвайте назад. Те ще се опитат да ви върнат в играта с всякакви методи и хитринки.

Скорпион

С тази зодия никак няма да ви е скучно, когато сте във връзка. Скорпионът постоянно ще ви кара да експериментирате. Той е страстен, но и доста ревнив. Това е причината, поради която да очаквате скандали и противоречия от него.
Ако не ви издържат нервите и искате да скъсате с него, в никакъв случай не му давайте втори шанс, защото ще ви омае отново.

Стрелец

Стрелците обичат да действат спонтанно, което прави връзката с тях много приятна. Те са оптимисти и се опитват да гледат ведро на всичко около тях.
Внимавайте какво говорите, когато решите да ги напуснете. Ако ги нараните, те могат да ви го върнат тъпкано, стига да поискат.



Козирог

Моногамни като цяло, Козирозите си падат по трайните връзки. Те са лоялни и честни и винаги ще се опитат да спасят връзката, ако усетят, че е застрашена.
Ако решите да късате с този земен знак се пригответе да бъдете търпеливи. Трябва да сте доста убедителни във финалния си разговор, в противен случай Козирогът ще ви накара да се чувствате виновни и ще се опита да ви върне отново в играта. Не се поддавайте на това изкушение, защото ще стане още по-зле в бъдеще.

Водолей

Водолеите обичат да са независими. Така е и с връзките. Понякога Водолеят изглежда отчужден и безчувствен, но всъщност това не е така. Когато го е грижа за някого, той обича да му поднася неочаквани изненади.
Ако решите да се разделяте с него, той ще започне да се държи дистанцирано. Но ще приеме решението, колкото и каквото и да му коства това.

Риби

За Рибите емоциите са много важен елемент от живота. Те са много отдадени и с радост се грижат за близките хора. Понякога обаче виреят в облаците и не виждат очевидни неща.
Ако решите да късате с този воден зодиакален знак, очаквайте бурен отговор. Рибите със сигурност няма да си мълчат и ще ви залеят с контрааргументи. Има вероятност да не могат да осъзнаят веднага какво се случва и да имат нужда от време, през което все още да се виждат с вас. С една дума: трудно ще ви забравят.



Четете още: За света настъпват тежки времена: Астролог говори за съдбовните месеци на предстоящата зима