Автор
Ева Григорова

От малка се справя сама: Златка проговори за трудното си детство

Златка Райкова отново отдели време, за да отговори на най-любопитните въпроси от свои фенове.

Блондинката, която в момента е бременна от своя любим Карен, бе запитана как е успяла да изгради твърдия си характер. Златка разкри, че от малка ѝ се е наложило сама да се справя с живота си, тъй като нейните родители дълги години за живели в чужбина. “Но смятам, че дори да бяха близо, аз съм доста горделив и самостоятелен човек и обичам сама да се оправям с всичко” - допълни тя.



Наскоро тя разкри, че двамата с Карен все още не знаят пола на бебето си и предстои да го разберат след няколко дни, но въпреки това на въпроса: “Кое е най-важното нещо, на което искате да научите децата си?” - тя отговори: “Мъжът трябва да има чест, достойнство и да стои зад думите и делата си”. Дали пък това не означава, че тя отново очаква момченце?



Вероятно поради шумната си раздяла с Благо Джизъса, Златка бе запитана от своя последователка как да се справи с тежка разлъка. Съветът, който ѝ даде тя бе: “Занимавай се с нещо, защото времето лекува”.



На въпроса пък дали е била разочарована повече от мъже, или жени в живота си, Райкова изненадващо отговори, че повече разочарования е срещнала от страна на нежния пол.