Автор
Христина Кирилова

Сестрата на Сузанита проговори и срина Орхан Мурад: Вижте бруталната ѝ изповед за тормоза и изневерите (снимки)

Сузанита стана майка едва преди няколко седмици, но вече се е завърнала към предишното си темпо на живот и изглежда безкрайно щастлива със сина си Матиас в ръце. И макар за момента да изгражда хубаво семейство с любимия си Марк Славов, тя продължава да носи болката и огорчението от детството си.

Изглежда, че Сузанита и сестра ѝ Александра са видели твърде много от лошите страни на живота още от ранна възраст. Дълги години Орхан Мурад беше уважаван от обществото не само заради гласа си и песните, които създава, но и защото отстрани семейството му изглеждаше перфектно. Красивата му съпруга, Шенай, бе до него дълги години и го дари с две дъщери. Но явно той не е бил така отдаден на тях и на нея, както се очаква от един съпруг и баща. Или поне това е истината, според Сузанита и сестра ѝ Александра.

Явно часът на истината настъпи и след като от известно време знаем, че отношенията между Орхан и вече бившата му съпруга са обтегнати, както и тези с дъщерите му и предстои да научаваме все по-шокиращи подробности от миналото.

Дълго време Сузанита запазваше мълчание и единствено от време на време споделяше, че съвсем скоро истината ще излезе наяве и ще направи шокиращи разкрития за баща си публично. Е, не го направи тя, а по-голямата ѝ сестра Александра с две публикации в социалните мрежи.

Всъщност, това действие е било емоционален изблик и момичето пояснява, че не е искала да говори публично за тежкото детство, което са имало със Сузанита, но участието на Орхан в "Шоуто на сценаристите" я подтикнало да съобщи цялата истина, тъй като певецът си позволил да каже, че майка им имала зависимости.

Александра призна, че майка ѝ наистина е имала зависимост, породена обаче от огромна семейна драма, а именно борбата ѝ с рак. Също така не отрече, че Сузанита е допускала грешки в живота си, но отбеляза, че първо те са били публично достояние и второ, че е заставала зад тях. Освен това, Сузанита, според сестра ѝ, е дете, израснало в безобразна семейна среда, заради баща им.

"Наричах го татко 20 години и ми липсва, жалко но ми липсва. Наложи се да прекратим контакт, заради емоционалния тормоз и обидите, които търпяхме", споделя Александра.

Тя продължи изповедта си с шокиращият факт, че Орхан изгонил децата си от дома им и напълно ги зарязал, когато навършили пълнолетие. Мурад също така изневерявал системно на Шенай, докато тя е гледала дъщерите им у дома. Направил го е и когато тя е лежала в болки след операция по отстраняване на рак.

Сузанита сподели публикациите на Александра като стори в Инстаграм и добави, че скоро и тя ще проговори и ще "запуши устите на много хора".

Четете още: Светлана Гущерова показа луксозната Коледа на семейството си