Автор
Весела Георгиева

Предсказанията на Атос Саломе будят страх. Какво вижда младият човек за бъдещето?

Наричат го циганският Нострадамус, защото има такива корени. На 12 открива способността си да предрича бъдещето. Сега е на 36.

Първоначално никой не му вярва. Но прогнозите му се сбъдват. С напредването на годините Саломе развива своята дарба до такава степен, че сега го сравняват с Нострадамус.

View post on Instagram
 

Част от предсказанията му са пандемията от ковид и смъртта на Елизабет Втора.

Наскоро Атос направи няколко нови предсказания.

Според него, човечеството скоро ще се превърне в живи зомбита... "Психологическият натиск ще накара хората да заживеят като зомбита. лесно ще бъдат манипулирани. Психическите разстройства стават все по-чести, разумът отстъпва място на депресии и смърт".

Според друго предсказание на Атос, хората от неизвестен град ще станат свидетели на падащи от космоса предмети. И нищо няма да остане... Това ще бъде началото на световни катастрофи, войни... Няколко световни лидери скоро ще се обединят и ще нападнат САЩ. Тези трагични събития ще се случат през 2023 г., но ще продължат и през 2024 и 2026 г.

View post on Instagram
 

Трагедии вижда младият предсказател през февруари, април и юли 2023 г.

Според него от картата на света ще изчезнат цели държави.

"Времето ще стане сухо и горещо, вятърът ще стане ураганен, ще изчезнат Луната, звездите и всичко". Предсказателят обаче е е убеден, че хората могат навреме да реагират и да се обединят срещу всичкото това зло, за да го спрат.