Автор
Ева Григорова

Кали призна, че се намира в тежка депресия и е между два стола

47-годишната певица Кали е в тежка депресия, призна самата тя след последната си медийна изява. Тя все още е на мнение, че няма място в музиката, въпреки че нейният новогодишен концерт ще бъде излъчен по телевизията, веднага след речта на Румен Радев и химна на България.

Да си припомним, че наскоро родната ни звезда направи рязък завой в професионален план, когато основа своя група и направи джаз концерта “Калиграф", където впечатли с изпълнения на живо на свои популярни песни от репертоара си, но под нов аранжимент.

View post on Instagram
 


Новият стил на Кали е етно-латино-джаз, а тя успя да трогне публиката с цели 15 авторски изпълнения. Тя имаше идея да ходи по участия с музикантите, с които работи в групата си, но дори след успеха на "Калиграф" няма покани.

Причината била, че публиката в чалга заведенията не искала да слуша новия тип музика на Кали, а в пиано баровете не желаели да канят певицата, защото славата ѝ на чалга певица нямало как да изчезне толкова бързо. С една дума Кали в момента е между два стола. Тя признава, че се чувства зле от този факт.

След 30-годишна кариера не можела да намери място за душата си, да се изрази така, че хората да я чуят и разберат. Явно нейната публика вече не ходи на места, на които би я слушала. Новата публика пък вероятно няма нужда от Кали и не се интересува от нея.

View post on Instagram
 


"Страдам и в момента съм в тежка депресия, защото не мога да нацеля това, с което да зарадвам публиката. Ако моята музика не стига до хората и те не изпитват даден вид емоция, докато ме слушат, значи аз не ставам", казва тъжно Кали.



Четете още: Азис предрече точната възраст на смъртта си