Автор
Христина Кирилова

Каква гледка само: Вижте голата Лияна на Малдивите (снимки)

Лияна отдавна си е завоювала славата на най-привлекателната попфолк дива. И въпреки това не спира да доказва колко е секси, като за тази цел смело използва трибуната на социалните мрежи. А с последните сторита и публикации, сигурни сме, е разгорещила напълно мъжката част от аудиторията си.

В момента, по стара традиция, Лияна е на екзотична почивка преди коледните празници и то на любимата си дестинация - Малдивите. В каква компания е заминала не знаем, но със сигурност, който и да я придружава, е голям щастливец. Защото много мъже могат само да мечтаят да правят фотосесии на прелестната Лияна.

View post on Instagram
 

В последните си постове певицата позира на плажа, като на една от снимките тя дори е без горнище и пригрива гърдите си само с ръце. От сторитата ѝ пък става ясно, че днес не е слънчев ден на Малдивите и заради дъжда, тя се е отдала на СПА ден, вместо на слънчеви бани на мекия пясък.

Преди минути пък публикува визията си за тази вечер, на която никой мъж не би устоял - къса черна рокля с тънки презрамки и с интересни флорални мотиви. Кожата ѝ има страхотен блясък, а погледът ѝ е неописуемо секси.

Вярваме, че на околните ще им бъде трудно да вечерят без да изгубят ума и дума по Лияна.

Четете още: Родена красавица: Емилия се щракна без грим и зашемети всички (снимки)