Автор
Антония Дамянова

Без Хари и Меган: Нов скандал разтресе кралския двор (Снимка)

Нова снимка на членове на кралското семейство се появи на официалния акаунт на фамилията в Инстаграм. На фотото са крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, принц Уилям и херцогинята на Уелс - Кейт Мидълтън.

Публикацията на фотографията през почивните дни мълниеносно разбуни духовете и предизвика дъжд от противоречиви коментари.

View post on Instagram
 

На фотоса кралские особи са изцяло в черно, тъй като той е заснет по време на траура – на 18 септември, ден преди погребението на Елизабет Втора. Четиримата позират по време на прием, организиран за световни лидери и кралски особи от други страни. На въпросната семейна снимка обаче няма и следа от Меган Маркъл и принц Хари, което е вероятен знак, че двойката не е била поканена.



Според "Телеграф" Меган и Хари първоначално били получили покана за събитието. Малко след това обаче им било казано, че се допускат само "работещи членове на кралското семейство".

Публикувана на официалната Инстаграм страница на кралското семейство, тази снимка "може да задълбочи чувствата на изключване и изгнание на Хари и Меган", пише в "Дейли мейл" кралският експерт Ричард Кей.

"Това фото подсказва, че няма връщане назад за двойката, която е била в епицентъра на кралските особи, но сега е в периферията му", допълва той.

Към момента херцозите на Съсекс не са коментирали публикацията на снимката, на която те отсъстват, нито и факта, че са били „неканени“ на партито, където е била направена тя.

Четете още: Амбър Хърд изненадващо се споразумя с Джони Деп