Автор
Христина Кирилова

Възможно ли е това да е копие Бритни Спиърс: Конспиративните теории, които ще ви разтреперят

Бритни Спиърс - ако трябва да опишем живота ѝ накратко, тя е някогашният идол на всички момичета по света, след това се превърна в психичноболна жена, която предизвикваше ужас, след като обръсна главата си. Бивш пациент в психиатрична клиника, беше "заложничка" на баща си, който имаше ръка върху всички нейни изяви и върху финансовото ѝ състояние, което и до ден днешен възлиза на милиони долари. Дълги години Бритни се бореше за свободата си и когато най-накрая я получи, и попечителството, което баща ѝ имаше, бе премахнато, тя... изчезна...

Преди време попиконата срещна любовта в лицето на мургавия красавец Сам Асгари, който е чувствително по-млад от нея. Дълго време двамата искаха да се оженят и да създадар семейство, но бащата на певицата не позволявал това да се случи. И в един момент, когато всичко приключи - Бритни сякаш не е същият човек и дори профилите ѝ в социалните мрежи бяха временно деактивирани.

Към днешна дата Спиърс публикува, като допреди седмица беше много активна в публикациите си. Повечето от тях обаче са меко казано притеснителни. Твърде много пъти я видяхме гола на снимките, които е качила доброволно, а за погледа ѝ дори няма нужда да пишем нито дума. Той говори сам по себе си. Но едно нещо прави впечатление на притеснително голяма част от феновете ѝ - че на кадрите сякаш не е Бритни, а друга жена, която се представя за нея.

От няколко седмици насам в социалните мрежи се въртят всякакви конспиративни теории, включително в ТикТок, където има десетки клипчета, в които се посочват наистина плашещи разлики, които сякаш доказват, че Бритни е някъде, скрита, против волята ѝ и профилите се поддържат от други хора, за да не се пита никой къде е Спиърс. Това обаче не се случва и един от най-популярните хаштагове в мрежата в момента е #whereisbritney (в превод "къде е Бритни").

В последното си интервю от преди дни бащата на певицата споделя, че според него, попечителството, което той е имал над нея, я е запазило жива. И че контролът му над нея е бил единственият начин да я защити.

View post on Instagram
 

Но феновете на Бритни са сигурни, че именно родителят ѝ или може би дори съпругът ѝ Сам я държат някъде против волята ѝ. Най-вероятно за пореден път в психиатрична клиника, за да разполагат с парите ѝ. А междувременно друга жена, която наистина прилича на Бритни, се грижи за съдържанието на профила ѝ в Инстаграм.

Да, на последните си кадри в мрежата Спиърс изглежда като друг човек. Но да не прилича на онова сладко момиче, което изгря на сцената в края на 90-те, е напълно нормално. След всички тези години и изпитания, които премина. Можем само наистина да се надяваме, че конспиративните теории, ще си останат просто конспиративни и няма да бъдат доказани.

И все пак - да обърнем поглед и към Сам Асгари и неговите публикации. Всички съмнения за това къде е Бритни започнаха заради тях. Факт е, че Сам не споделя много кадри с нея, а когато го прави, те изглеждат доста обработени. Сякаш от самия него.

Наскоро беше публикувано кратко клипче, с което Бритни и Сам пожелават весели празници на феновете и то предизвика много коментари. Някои от тях гласят:

„Ако се вгледате внимателно, можете да видите, че са редактирани заедно. Ръкавът ѝ, докато се движи нагоре, се слива със сакото му по много очевиден начин... Не съм привърженик на теориите на конспирацията, но тук очевидно става нещо подозрително“, пише жена под поста на Спиърс. Друга пък посочва:

View post on Instagram
 


„Обикновено не съм човек, който се намесва в теориите, но това очевидно е фотошопирано. Изглежда, че се е фотошопирал във видеото“.

Последните публикации на Бритни са от екзотична почивка на двойката, на които Спиърс изглежда весела и танцува като за последно. Но и те подтикнаха феновете да коментират, че се случва нещо наистина лошо със звездата:

„Всички тези видеоклипове са отпреди години. Това продължава от години и кой знае къде е Бритни или в какво състояние е. Горката Бритни“.

View post on Instagram
 

От много време насам почитателите на певицата приемат голяма част от постовете ѝ в мрежата като зов за помощ. През последните дни обаче всички коментари под публикациите в нейния профил и в профила на съпруга ѝ са забранени. Дали това е знак, че е време Бритни да бъде оставена на мира от загрижените фенове или по-скоро, че на някого не му е удобно толкова хора да питат къде е тя и свободна ли е изобщо.

Дано съвсем скоро Спиърс даде официално изявление и всичко това да се окаже само една голяма конспиративна теория.

Четете още: Как изглежда жената с най-перфектното тяло в света - потребители смятат, че гледането на нейна снимка е опасно