Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, 2023 г. ще бъде изключително силна за вас

Скъпи Раци, 2023 година ще бъде година на физическа и духовна сила за вас. Целта на тази година е да вървите в хармония и баланс на всички нива в живота си. Много аспекти ще излязат на преден план и ще ви занимават интензивно. Годината от една страна носи екстровертност и ще донесе социални и лични възможности, но от друга страна ще създаде и условия за интроспекция и съзерцание.

Щастливият Юпитер до средата на май е във вашия амбициозен десети дом на кариерата и ви обещава голямо професионално развитие и признание. Може да почувствате, че боговете на късмета ви следват, предлагат ви подкрепата си и идват пълни с обещания за награди и напредък в кариерата. Може да откриете, че упоритата работа се отплаща в голяма степен. В по-късен период е възможно да промените приоритетите си по отношение на професионалните си цели, много е вероятно да промените и кариерата си.

От края на март до 20 май, когато Марс ще бъде във вашия знак, трябва да сте внимателни, защото ще трябва да се справяте с разногласия и напрежение в отношенията си, както професионални, така и лични.

Най-важното е да останете в състояние на емоционално удовлетворение през новата година. Тогава жизненият тонус ще бъде достатъчно висок. Поддържайте баланс между работа и свободно време: това ще помогне за поддържане на имунитета и здравето. Може да се докоснете до творческата си страна, тъй като въображението и вдъхновението ви тласкат да разширите хоризонтите си със знания и дух.

Сатурн понякога може да ви причинява вътрешен смут, който от своя страна може да доведе до емоционално дистанциране от хора, които са били близки до вас преди. С Плутон, който трансформира сферата на междуличностните отношения, е възможно да се насочите към избори, които могат да оставят траен отпечатък.

Още в началото на есента, ще имате силна нужда от разнообразие, която ще се опитвате да задоволите с пътувания и изграждане на нови връзки. Началото на октомври също се характеризирате с вътрешно неспокойствие и малко прибързани действия, но след това отново ще намерите спокойствие.