Автор
Веселина Петрова

Коя е жената, спечелила сърцето на Брад Пит?

Дизайнерката на бижута Инес де Рамон влезе в светските хроники с новината, че се среща с актьора Брад Пит, носител на Оскар, писа "People".

Двойката беше забелязана зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември 2022 г., а няколко дни по-късно източник споделя пред изданието, че Пит и Де Рамон се срещат от няколко месеца.

Преди връзката си с чаровния актьор, тя беше омъжена за актьора от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Двойката се раздели тихо след три години брак през септември 2022 г.

View post on Instagram
 

И така - коя е жената до Пит?

Де Рамон завършва университета в Женева през 2013 г. с бакалавърска степен по бизнес администрация. Тя също така притежава сертификат за инструктор по здравословно хранене от Института за интегративно хранене. По-голямата част от професионалния си опит трупа в бижутерската индустрия. Според нейния LinkedIn преди това тя е заемала различни постове в отдела за бижута в Christie's и в луксозния швейцарски бижутер De Grisogono.

В момента Де Рамон работи като ръководител на едро за базираната в Лос Анджелис марка за бижута Anita Ko Jewelry. Почитатели на марката са звездните дами Хейли Бийбър, Кортни Кардашиян и Манди Мур.

Тя е красива, умна и амбициозна. Знае няколко езика - френски, английски, немски и италиански език.

View post on Instagram
 

След като де Рамон и Пит бяха забелязани за първи път на концерт на Боно през ноември 2022 г., източник, близък до де Рамон, казва за People, че двамата са двойка от няколко месеца. Запознали са се чрез общ приятел.

Освен че ходят по официални събития, Инес и Брад бяха заедно и на неговия 59-и рожден ден.

„Брад организира вечеря за рождения си ден с Инес и приятели в събота вечер. Гостите донесоха подаръци и компанията се наслади на италианска храна. Брад дори получи почерпка за рождения ден със свещ и всички изпяха "Честит рожден ден“, написа People, цитирайки свой доверен източник.

„Той беше в прекрасно настроение. Седеше до Инес и двамата не спираха да флиртуват и да се прегръщат. Тя го прави щастлив".