Автор
Ева Григорова

Лео ди Каприо релаксира на яхта в компанията на супер мадами (СНИМКИ)

Хванаха Леонардо ди Каприо да се вихри на яхта в Сейнт Бартс, заобиколен от красиви мадами. Очевидно празничният уикенд е бил много купонджийски и това личи по настроението му.

Ди Каприо е по син бански и се радва на жаркото слънце в компанията на супермодели. Една от тях всъщност е годеницата на най-добрия му приятел Джо Нахмад – Медисън Хендрик.


Появиха се слухове, че 48-годишният звезда от "Титаник" има връзка с дъщерята на своя колега Лоренцо Ламас – Виктория.

„Знам, че тя много го харесва“, каза Лоренцо пред New York Post. „Мисля, че се срещнаха миналия месец. Не съм сигурен за обстоятелствата, но това ми каза тя“, обясни Ламас.

Палавият актьор отново е ерген, след като през август прекрати четиригодишна си връзка с актрисата Камила Мороне. Двамата бяха забелязани заедно на 20 декември.

„Тя е поразена от него“, каза Лоренцо. „Казах ѝ да се отнася към връзката като към празник – просто да й се наслаждава колкото можете повече. И ако продължи повече от обичаен празник, чудесно. Но ако не, тогава просто да пази сърцето си, защото тя е много млада“, коментира още актьорът от „Ренегат“.


"Посъветвах я да не прави абсолютно никакви трансатлантически круизи с Лео. Както и да е, вълнувам се за нея. Знам, че мина известно време, откакто тя не е имала сериозна връзка... Тя има голямо сърце и е склонна да го даде на когото поиска", пошегува се Ламас.



Четете още: Златка Райкова призна как се е запознала с Карен и колко са големи гърдите ѝ (снимка)