Автор
Ива Петрова

Фолкпевицата Мария се сдоби с мощен звяр за половин милион

След като Златка се похвали с новия си подарък, с който любимият ѝ - Карен Хачатрян, я изненада за Коледа - джип за половин милион, стана ясно, че и друга известна дама се е сдобила с подобен коледен дар.

Фолк певицата Мария подкара червен джип "Ламборгини Урус" за около 250 000 евро. Колата не е чисто нова, произведена е преди около 2 години, но пък цената ѝ си е направо чудовищна за обикновения български данъкоплатец.

View post on Instagram
 

Гласовитата миньонка си е сложила същия номер, който използва вече от една година - СВ 2М2М, отбелязва "Уикенд". Само регистрационните табели със златния номер пък стрували 15 бона, допълват от изданието. Комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката - Мария и Миро. Снимката на мощния звяр, който се шофира както от певицата, така и от нейния избраник, е публикувана във в. "Уикенд".

Мария и половинката ѝ ще се насладят на луксозното возило известно време, след което ще го продадат, каквато е практиката на семейството. Мирослав Мерджанов, който е известен като един от маститите лихвари в София, подари на Мария четири коли за по-малко от две години – първата беше джип "Мерцедес", след това "Бентли", после "Ферари", а сега – феноменалното "Ламборгини".

View post on Instagram
 

"Ламборгини Урус" е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч. Сред многобройните екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа "Alcantara", 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, озвучаване от престижната фирма "Bang & Olufsen", седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.

Около 300 на брой са джиповете от тази марка в България. Сред най-известните му притежатели са милионерът Румен Гайтански – Вълка, дългогодишен бос на боклука в София, както и транспортният бос Ваньо Алексиев. И двамата си купиха автомобилите чисто нови, пристигнали директно от завода на реномираната марка в северния италиански град Сант’Агата Болонезе, съобщават от медията.

Засега изпълнителката не е показала лично новия си автомобил в социалните мрежи в целия му блясък, но пък пусна една снимка, на която кокетничи зад волана му.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка се похвали с джип за половин милион