Автор
Ева Григорова

Не иска да чуе за Гала: Банда Банда сяда в стола на Сашо Кадиев?

Блогърката Андреа Банда Банда сама се пошегува с гостуването си в Би Ти Ви. Магазинното шоу е пряка конкуренция на доскорошната й работодателка Гала, пише България Днес.

„Моля ви, заглавието Андреа заби нож на Гала е вече изтъркано. Банда не успя да измести Гала, затова се прицели в стола на Александър Кадиев е по-добро“, засмя се инфлуенсърката. Тя не била скарана с Гала, но най-вероятно скоро ще има нова работа в конкурентната телевизия, подмятат клюкари.

View post on Instagram
 


Още като дете тя има разнородни интереси. Обича да пише, да снима, ходи на актьорско майсторство, прави училищен вестник, има амбиция да създаде продължение на книгите за Хари Потър, но когато баща ѝ подарява първата камера, тя се влюбва в нея и не я пуска. Завършва кино и телевизионни науки в Лондон, но не връща в България, за да се развива в родината.

Какъв е пръстенът върху ръката на Андреа Банда Банда? Щурата влогърка - тя разказа повече за работата на инфлуенсърите, света на киното, здравето и любовта в живота й в "Преди обед"."Саше, ти трудно ли избра годежен пръстен?", се обърна Андреа към Александър Кадиев. "Трябваше да минеш през мен, защото аз в последната година и половина правя диамантени бижута заедно с една дизайнерка - Теодора Духаровска, така че благодаря за това ефирно време". Така известната влогърка обясни красивия пръстен, който носи. Оказа се, че не е сгодена и разби предположенията на Сашо и Деси на пух и прах.Четете още: Златка се похвали с джип за половин милион