Автор
Ева Григорова

Хари проговори за талибаните, които е убил: Направих го за собственото си изцеление

Принц Хари днес оправда фактът, че е разкрил военната тайна относно това, че е убил 25 талибани, за което беше силно разкритикуван.

Днес излезе поредното интервю, което херцогът на Съсекс даде по повод излизането на бомбастичната му автобиография със заглавие Spare. Този път червенокосият принц разкри още от тайните на кралското семейство пред сп. People.

View post on Instagram
 

Херцогът на Съсекс твърди в мемоарите си, че е убил 25 вражески бойци в Афганистан – наричайки жертвите си „шахматни фигури“, а не хора. Хари каза пред People, че говори открито за времето си в Афганистан – и за убийството на бунтовници – „за моето собствено лечебно пътуване“ и „с надеждата, че то ще помогне на другите“.



Интервюто беше публикувано този следобед, като потребителите на социалните медии отбелязаха, че снимката от корицата на Хари е доста фотошопирана. Според тях дизайнерите на списанието са изсветлили очите на принца и дори са сгъстили косата му.



На фотосите Хари носи гердан от черна кожена връв. Някои от по-наблюдателните фенове на херцога твърдят, че той е идентичен с този, който той казва, че е бил скъсан от брат му Уилям в предполагаема физическа схватка между двамата в двореца Кенсингтън по време на спор за „трудното“ поведение на Меган през 2019 г.