Автор
Ева Григорова

Какъв Хари? Уилям, Кейт и Чарлз се върнаха към обичайните си задължения с усмивки!

Усмихнатите Уилям и Кейт и крал Чарлз днес изпълниха първите си публични ангажименти, откакто принц Хари хвърли поредица от „бомби на истината“ срещу кралското семейство.

Принцът и принцесата на Уелс, които са в самия център на ожесточения спор със семейство Съсекс, бяха посрещнати с аплодисменти от кралските фенове в Ливърпул, закъдето отпътуваха, за да открият нова болница.

View post on Instagram
 

Крал Чарлз също бе заснет в чудесно настроение, докато разговаря с благотворителни работници в Aboyne and Mid Deeside Community Shed в Абърдийншър, където посети хранителна банка и местни благотворителни организации. Чарлз дори се пошегува с хората, с които разговаряше, докато им благодари, че са дошли, казвайки: „Надявам се, че не ви е студено“.

View post on Instagram
 


Уилям беше в центъра на атаките от по-малкия си брат, който дори твърди в Spare, че престолонаследникът го е нападнал и го е хвърлил на пода, след като нарекъл Меган „трудна“ и „груба“".

В медиите се появи и информация, че висши членове на кралското семейство искат да забранят на херцога и херцогинята на Съсекс да присъстват на коронацията на краля, която предстои през месец май.

View post on Instagram