Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, опитайте се да бъдете в хармония с партньора. Водолеи, Вселената има свой план за вас

Ден на конфликти и загуба на енергия. През този период е препоръчително да се ограничи комуникацията или поне да не се влиза в неприятни разговори.


Овен – Днес чрез справедливост, баланс и хармония ще постигнете по-добри резултати. Действайте с добри намерения и се опитвайте да се помирите с другите; вашето поведение трябва да е правилно.

Телец – Щедрост и доброта ще бъдат всички добродетели, които ще изпъкнат в живота ви днес. От друга страна, вие ще бъдете човек, който ще влияе на другите с идеите си и ще получите уважение за балансираната си преценка. И накрая, вашите амбиции и стремежи могат да бъдат облагодетелствани от съдбата.

Близнаци – Пътят, по който сте тръгнали е труден, но успешен. Всяка ваша стъпка обаче трябва да е добре пресметната. Трябва да бъдете по-умерени и да се въоръжите с търпение. Избягвайте чувства като ревност или негодувание, защото те могат да навредят или разрушат вашите любовни отношения.



Рак – Само с хармония и баланс в споразуменията можете да постигнете положителните резултати, които искате. От друга страна, вашето поведение може да бъде твърде критично в любовните отношения, въпреки че ще можете да поддържате добра комуникация по въпроси, свързани със семейството.

Лъв – Вашите гледни точки ще бъдат уважавани от другите: реализирайте идеите и проектите си... време е да действате, защото ще имате нужните жизненост и физическа сила. Не забравяйте, че могат да се появят нови възможности, които не трябва да пропилявате.

Дева – Днес ще бъде доста напрегнат ден: избягвайте всякакви дискусии в семейна среда, но и с началници или други авторитетни хора. Всеки проект, който започнете, може да създаде трудности, ако не е добре обоснован. Не можете да се захващате да правите нещо, без първо да го обмислите достатъчно.

Везни
– Още от сутринта ще получите множество предизвикателства от живота, предназначени да ви покажат, че е възможно да се справяте още по-добре. Ползите ще бъдат съизмерими с положените усилия.

Скорпион – Ще можете твърдо да отстоявате своите убеждения, макар и различни от тези на другите. Като цяло ще успеете да сключите добри споразумения и да постигнете благоприятни резултати, стига да действате умерено и балансирано.

Стрелец – Възползвайте се от този ден, в който надеждата и вдъхновението ще почукат на вратите на съзнанието ви. Като цяло ще се радвате на обещаващи възможности, оптимизъм, късмет. Ще чувствате удовлетворение и удоволствие.



Козирог – Вашето поведение днес ще бъде много активно и решително, с опит, авторитетно; ще искате да контролирате всички ситуации. Като цяло сега ще имате нови идеи и планове, но ще бъдете трудни за убеждаване и неподатливи към идеите и предложенията на другите...трябва да се научите да си сътрудничите с тях.

Водолей – Днес ще имате голям оптимизъм и физическа сила, за да постигнете всеки проект; вашите конструктивни идеи могат да ви доведат до успех. Колкото и да е трудно да видите светлината в края на тунела точно сега, имайте предвид, че Вселената внимателно е подготвила план за вас.

Риби
– Очаква ви напрегнат ден на емоционално ниво, но ако направите обективен и внимателен анализ, ще успеете да намерите най-положителните решения. На по-интимно ниво ще бъдете много чувствени... възползвайте се от това.