Автор
Ева Григорова

Кристиан Костов с мрачни мисли: Мразя се, ако можех, бих изтрил себе си

Феновете на певеца Кристиан Костов са много притеснени след неговото стори в Instagram. Той обясни, че е минал през нервен срив.

Певецът, който единствен до този момент класира България на второ място на "Евровизия", заяви, че мрази тялото и лицето си.

"Имах нервен срив, защото постоянно мисля, че никога няма да обичам себе си, а ако можех, бих изтрил себе си", написа Костов и допълни:

View post on Instagram
 


"Чувствам се като клоун, защото знам, че външният вид не е най-важното нещо. Аз съм много други неща и със сигурност не съм грозен, но въпреки това мразя това тяло и лице. Следваща ми терапия е в четвъртък и ще се опитам да намеря начин как да се преборя с тези мисли", сподели певецът.

Кристиан и преди е признавал, че се грижи добре за психичното си здраве, но понякога изпитва трудности. Наскоро звездата обаче постна снимка, на която прилича на 15-годишно момче. Снимката е публикувана във връзка с нова песен, която Крис ще пусне идната седмица, но фокусът падна именно върху начина, по който изглежда. Последователи от цял свят пишат, че прилича на 15-годишен и това е факт!

View post on Instagram
 


Докато Костов се притеснява и мисли за визията си, то голяма част от последователите му се вълнуват от рутината му, защото има уникална кожа.

Дано Крис преодолее дупката, в която се намира и да намери пътя към щастието.