Автор
Кристина Кирова

Няма да повярвате: Ето как Шакира хванала Пике в изневяра

Дори и най-опитният неверник може да допусне грешки, когато прикрива изневерите си. Е, явно Пике не е бил никак изпечен в скриването на любовното си прегрешение към Шакира и певицата го хванала, че ѝ кръшка по наистина скандален начин.

Това се случило след поредното турне на дивата. Шакира буквално научила горчивата истина, че Пике ѝ е изневерил, когато отворила хладилника. В него тя забелязала, че личното ѝ бурканче от ягодово сладко е било отворено и почти изядено. Шакира веднага се осъмнила, тъй като никой друг в къщата, освен нея - нито Пике, нито децата им обича този конфитюр. Съответно и по принцип никой не посяга към него. А сега някой почти е изпразнил съдържанието на бурканчето.

Все пак, Шакира познава много добре Пике и знае, че той за нищо на света не би ял от ягодовото сладко. Затова певицата моментално заподозряла, че друга жена е била в дома им. И се оказа напълно права.

Към днешна дата двамата са разделени, а Шакира вече има и хит, посветен на края на любовта им. В текста тя директно напада футболиста, с когото беше над 10 години. Той от своя страна е щастлив с новата си половинка, която е далеч по млада от бившата му половинка. Връзката между него и Клара категорично е започнала преди футболистът и Шакира да се разделят.

Четете още: На 53 и супер секси: Тези снимки на Джей Ло нагорещиха мрежата