Автор
Весела Георгиева

Не е за хора със слаби сърца: БГ Барбито отново провокира, ще си прави нова, рекордна вливка

33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ Барби. Притежателката на най-голямата уста в света не може да се спре. И до дни ще си направи нова процедура. Дали устните ѝ ще издържат на напрежението или ще се взривят, чудят се фенове...

Бургазлийката, на която предстоят два държавни изпита през лятото, преди да се дипломира като бакалавър от Софийския университет "Св. Климент Охридски", продължава ударно с пластични корекции.

Наред с новата вливка, Андреа Иванова ще си сложи и втора порция хиалурон и в скулите, с което да ги повдигне и оформи.

View post on Instagram
 

"Идеята е да придам на лицето специфична форма, която ми харесва. Допада ми жената с най-големите скули на света, въпреки че мнозина не я одобряват. Тя си е сложила имплант с операция. Засега при мен остава вариантът с филърите, не съм мислила за интервенция като при нея, но нищо не се знае", казва за "България Днес" Андреа.

И това не е всичко. Тя признава, че мисли за силикон в гърдите. Тя вече сложи по 600 кубика във всяка гърда - или общо 1200.

View post on Instagram
 

"Тази година желанието ми е да увелича двойно силикона и той да бъде по 1200 кубика във всяка гърда. Вече мина повече от година от пластичната операция и мога да говоря с хирурга за това. Ако стигнем до консенсус, скоро ще го направя. Парите не са проблем, важно е лекарят да разреши", конкретизира идеята си тя.

Обмисля сериозна оферта от италианско шоу за световни рекорди, излъчвано в най-гледаното време по Канал 5. Италианските продуценти щели да поемат всички разходи по пътуването и 5-дневния престой на собственичката на устни №1 в света, но тя още размишлява дали да приеме.

Получила е и предложение да се снима във филми за възрастни. Но казва, че засега платформата "Онлифенс" ѝ е достатъчна.