Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за хората, родени през 2006, 1994, 1982, 1970 и 1958 г.

Кучета, тази година късметът ще е на ваша страна! Много аспекти в живота ви ще се развият за добро и това ще ви донесе радост. Имате щастието да сте заобиколени от хора, които ви обичат и подкрепят, и през 2023-та ще се чувствате благословени, че те са в живота ви.

Все пак ще трябва да сте търпеливи и да вярвате в себе си. Трябва да развиете нови умения и да работите върху себе си. Трудете се усилено и си поставяйте високи цели. Звездите са с вас, но трябва да сте активни и да внимавате да не изпуснете възможностите, които ви се предоставят. Ако в миналото сте натрупали много стрес, то сега ще можете да се освободите от него. Обичате да сте в природата, така че се отдайте на дълги разходки в гората или по плажа. Това ще ви помогне да изчистите съзнанието си и да мислите трезво.

В любовен аспект тази година ще ви донесе щастие. Изпробвайте нови неща. Ако вече имате партньор - опитайте се да задържите искрата във връзката си жива. Опитайте нещо по-различно и романтично. Звездите ви съветват да обръщате повече внимание на половинките си и да им правите малки подаръци без повод.

За тези от вас, които не са във връзка - тази година ще се фокусирате по-скоро върху кариерата си и ще оставите любовния живот на заден план. В това няма нищо лошо, но ако все пак на хоризонта се появи потенциален добър партньор - поне му дайте шанс! Ако успеете да отворите сърцето си за нова връзка, е много вероятно да манифестирате своята сродна душа през 2023-та!

В кариерен план - тези от вас, които се занимават с бизнес, ще направят големи печалби. Поемайте повече рискове и ще се радвате на успехи. За жените кучета годината може да е малко по-трудна в този аспект. По пътя ви ще има трудности, но трябва да сте търпеливи и уверени и ще се справите с тях.

Вселената ви съветва да обърнете внимание на здравето си. Може да имате проблеми заради начина си на живот - правете по-здравословни избори - хранете се добре, спете повече и намалете стреса. Като цяло - хубава година за кучетата. Съветът на звездите към вас е да сте по-уверени и да гоните целите си и всичко ще бъде наред.